Nuffnang Ads

Wednesday, 26 December 2012

WHICH ONE YOU PREFER THE MOST?

hello again .... =)

ha ... rini aq nak cakap pasaii ragam2 bdx2 u stdy .... bak kata Astro , macam2 ada ... ngeh6

dalam2 aku stdy week ni kan , bley tgk mcm2 ragam budak2 ni stdy .... ha3 .. mana x nya .... ada suka stdy dekat kafe ... lau ak ak memang xley p ngan cara stdy camtue kan .... u olls msti nak tau kan ?? *hempok sbb ad unsur perasan di situ* well, ye lah kan .. nama pon kafe , msti lh org dok lalu lalang .... nt koje ak bukan stdy, keje tgk org jerp,lol ... stdy ke laut laa gamak nya ... =P

ada juga species yg suka stay up malam sampai ke pg ... mak aii , katanya sbb tenang ... sbb sume org dah buat kilang taik mata .... senang nak concentrate malam2...sunyi sepi n ada angin sepoii2 bahasa laa kot ...sebab mase malam depa guna tok stdy, masa pagi opkos laa jd waktu tidor diorang kan .... mmg species kelawar btoii laa ... hahaha ... lps tue , bgn tgh2 hari ....x ke pening kepalo tue??camtu la routine hari2 sampaii exam ... =='

satu lagi makhluk tuhan ni stdy normal la kan ... malam dia tdor, ptg&pg stdy cam x hengat dunio ... ha7... ada org suka stdy sorang2 n ad yg suka stdy reramaii ... jemaah katanya .... ekcelli, depends laa p org tue cane depa  nak stdy ... lain org lain caranya kan  ... haa one more ting , mase stdy week ni laa library akan full .... almaklumlah , nak dptkan rujukan bagaii ... plus, library ad air conditioner .... sejuk, fresh kan ... feeling2 salji la plak kan ..... lau ak laa , mmg xstdy laa gamak nya .. ddk 2,3 jam lam tue , buat kilang taik mata jer laa ..... lps tue mulalah feeling2 Toto,tilam .... haishh =P

 pape pon yg pnting, nt kita reramaii p attack exam hall !!! yeehaa !! maksud ak p exam hall ngan mood happy *winks* xda laa cuak 3 cupak kan sbb kate daa stdy ... ngeh5 ....

*happy studying*

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...