Nuffnang Ads

Saturday, 12 January 2013

LAST HANGOUT


slm , smue !

dalam pada sibuk prepare tok last paper , sempat lagi ak mencurik masa tulis entry yer ! bhahaha .. study doploh mpat jam mane boley kan ? nt traffic jam otak baru tau . pndai lah kau ! senang citer ak bukan jenis yg kuat stdy cam kengkawan yg lain . bnyk main dr stdy nye . (T_T) .. plus kuat makan ! kih7 . well.well.well . last nite , adalah last hengs-out besame kengkawan dis sem. menjelang nya maghrib , seusai solat 3 rakaat ak terus mem-blah-kan diri besame 2 org rakan lg ke restoren terpilih .

nafsu makan yg membuak2 sejak petang memaksa ak memboloskan sekeping not lima ploh henggit dengan paksa rela mlm tue . erm , dah nak makan sedap2 banyak2 kena lah kuor duit banyak sikit kan . xda mkna nya org nak bagi sedekah makan free lau hinggap kt mana2 restoren . sebab nak rasa santai menyantai sesangat mlm tu , rasa malas plak nak pakai ensem2 .. so , ak tibai jee tshirt bodoh ngan seluor track . ala2 org nak p bsukan ker ? ceihh .. nak kuor makan je pon .. ngan rambut yg dah panjang ala2 bapak singa & out fit yg 'ohsem' tue , maka kluor lah ak memenuhi jemputan nafsu makan yg tidak melaghakan .

pada malam yg gelap gelita plus kilat sambung menyambung yang tak wujud itu , maka sampai lah ak ke tempat makan terpilih tue . lepas order & tunggu 10 mins ++ , siaplah nasi goreng cili padi ngan laici kang . mavelles ke tidak menu makanan ak ? hahaha ... opkos la mavelles kan ? nasi goreng cili padi yg hangat menyengat pedasnya & enak di makan begitu saje .. laici kang plak berjaya membasahkan saluran tengkok . selepas membaham tanpa usul periksa , maka tamat lah riwayat nasi goreng & laici kang itu tadi . slurpp !
2 keping kek juga menjadi mangsa kunyahan & gigitan serta berakhir riwayat nya tanpa hibaan air mata .


                                                                       
*sodap sungguh !*
                                                                   


                                                                                
*masyuxxss !*
lepas nafsu makanan berjaya ditawan , maka berakhir lah sudah hengs-out yg terlast ak sem ini .. sobs! xpayah nak sobs sgt la ngkau ! kih3 .. alhamdulillah , perut yg memboyot berjaya juga diusung ke bilik dan dihempap ke tilam lembut ! then , buat kilang taik mata . tamat lah sudah citer ini .. =P

bye !
=)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...