Nuffnang Ads

Tuesday, 5 August 2014

MH17 & HARI RAYA 2014.

dalam nak menyambut raya, dikejutkan dgn incident M17 plane crash. takziah diucapkan kepada keluarga mangsa. stay strong & semoga sabar menghadapi ujian dr Allah ini. rase terharu jugak sbb support dr rakyat malaysia serta kerajaan Malaysia especially our PM, Najib yg berhempas pulas membawa pulang mayat2 mangsa serta sokongan dan doa yng tak putus2. This how it should goes!

Anywy, aku eksaited kemain raye tahun ni. first, aku dah 6 bulan lebih x balik umah, sbb satu sem campur 1 bulan LI. adik beradik alhamdulliah semua ada rya ini termasuk abg, kak ipar serta my baby mardiah, chacha n abg rifqi. had so much joy spending time with them. thank u ya, allah. My abah n my mum pon xterkecuali memenuhi kehendak kami adik beradik. air tangan my mum, dgg goreng, perut cicah air asam mmg uncomparable. tambah satu lg, musim buah buahan! puas makan buah rambutan, manggis yg banyak sgt2. syukur atas rezki yang allah bg. 



                                




Terima kasih ya Allah atas nikmat Keluarga yang bahagia, saling menyayangi serta atas nikmat2 yang lain. Wishing all of You out there , selamat hari raya maaf zahir batin! andai tersilap tersalah harap dimaafkan.  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...