Nuffnang Ads

Friday, 12 September 2014

Its all priceless - Internship at Salutary Avenue

Salam jumaat penuh barakah. 

alhamdulillah, habis juga Intern aku. berhempas pulas aku habiskan 10 weeks training di Salutary Avenue. alhamdulillah juga sbb semua org bg kerjasama & very warm ngan aku sepanjang aku kat sana. hari last day mmg the best aku bgtau sbb rasa sangat2 di hargai. Mr. wijey, senior costing eng blnja aku & kwn aku lunch. siap beli 20 cans redbull bg satu office minum simply nak celebrate kitorang. sumpah aku akan ingat sampai bile2. then, amek gambar ngan sume dalam office for last memories kata kau. Everyone was happy having us, siap bg advice, cntct no simply nak keep in touch senang nt. Above all, aku rasa bersyukur sgt dpt intern kat situ sbb semua org baik 'giler' & sebab2 lain yg aku malas nk tulis kat sini. =P

with akk engineer. aku lupa nama dia apa. wakaka

in row - mr wijey, mr iskandar & me! 

kak sabariah & kak zirah. very the kepoh & sporting ones

Ever gorgeous miss Sue. 

aku mmg tinggi kan? 

I surely will miss them!

 pretty mdm Zila & mdm Gustimar (big boss!)
thanks atas pengalaman yg cukup berharga, akan ku kenang sampai bila2. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...