Nuffnang Ads

Friday, 12 September 2014

THE MAZE RUNNER

As slm.

dulu mase sekolah rendah & menengah, aku bukan jenis kaki layan movie sgt. aku jenis suka tgk show cam oprah talk show then suka layan sitkom, drama bersiri cam The Nanny kat hallmark channel. sikalang channel tu dh tukar ngan nama baru; DIVA channel. 


semenjak masuk universiti ni, bukan main lagi ligat kuor duit layan movie. nak2 kuor ramai2 ngan kawan2, bedal coke & popcorn ramai2 smbil layan movie screen besaqq ... syoq wooo... haha .. well, skang movie yg paling aku tunggu certainly lah MAZE RUNNER. tengok trailer cam best kot. 




pic - from google for sure!


sementara aku masih free lg dr assignment, task bgaii 'elok sgt' kalau spend mase tgk movie nie. so, kengkawan lets have a movie this weekend ! haha ...

dats all for now. choww! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...