Nuffnang Ads

Tuesday, 4 November 2014

Ohh... Pengalaman ituu!

as slm semua!

so, entry kali ni aku nak story sikit psl event aku join last week. it's 3rd prim student chapter carnival held in Unimap. Event tu berlangsung 3 hari & disertai by few uni's cam USM, UNIKL, UNIMAP, UITM & UTM. Actually, event ni only for polymer students. so, aku bersama ngan other 9 kwn wakil USM utk kos aku, Polymer Engineering utk FYP and project presentation. 

At first, mmg cuak sbb first msuk prtndingan cmni. Dulu mse Mrsm, ad gak la event cmni yg mna semua student wajib take part dlm project exhibition la kekonon. kitorang panggil TYPE 3. Kumpulan aku mse tu xsilap 4 org & kitorang buat charcoal toothpaste. ingat2 balik siyes lawak sbb buat cam cacamarba jee, tp in the end dapat silver. haha. ada kisah sebenar nya di sebalik project tuu. alkisah nyaa, kitorang plan la nak buat sndiri ubat gigi tuu. dh cri bahan2 dia & try laa. tp, xmnjadi. so, sbb memasing dh gundah gelana, end up kami beli ubat gigi murah yg dh siap kt farmasi. then, ambil arang tumbuk kasi halus, just mix up je dua tuuu. siap! lastly, xnak kasi kantoii, kami masukkan balik ubat gigi tu dlm bekas dia then balut ngan kertas. esok, bwa benda tu & present. korang ingat x lg wahai Nasir, Syamil & Pok jat biaser laa? kita menang ok!! haha. ni mst sbb nasir present best opp? .. haha. 

berbalik to kisah unimap tuu, secara ringkas nyaa alhamdulillah kami menang besar. dpt 4 awards & plg best skali dpt THE GRAND PRIZE. pengalaman yg ckp berharga utk aku. Tahniah kepada semua & lecturer yg bertungkus lumus. xlupa juga kepada Unikl and Unimap yg menang jugakk, tahniah k. Majulah polymer utk semua. Yeeehhhaaaa!! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...