Nuffnang Ads

Monday, 26 January 2015

Jiwa kacauu laa weiiii

erm, stress betol hidup ak lately. 
first, kene gigit menatang charlie. hbs pipi muka aku pedih. dah laa bnyk. tinggal parut plak tuu. muka ok!!! stress betol aku ... charlie dh mcm umah dia dlm bilik air tuuu. mohon laaa kemampusan cepat sikit. 

next, ntah laa rse dah its time aku nak kene balik umah. hati aku dah bukan kt sini jee. nak balik umah.  kalo bkn sbb fyp lama dah aku blah weii. bertabah laa anda. ada 2 mnggu je lg. 

lately, ntah laa jiwa rasa kosong, serabut & kacau jee. ak kalau bosan sgt pon leh tension, kalau busy sgt apatah lagi. LOL. kena pepandai kawal emosi. kang ad jee yg xpsal2 kene halilintiaq ngan aku. haha. 

mood nak balik rumah sesangat & nak buat fyp suksesfully & seemoothlly. oh GOD, please guide meeeeeee!  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...